Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag panik

Det är något som gör ont
Som alltid kommer sent på natten
När bara en lampa är tänd
Kommer det brännande
Mellan revbenen i bröstet
Mellan andetagen som inte riktigt når in

Framför tankarna i säkerhet
Får jag panik
Inuti hjärtrummen i trygghet
Får jag panik
Fast i ensamheten
Får jag panik
Och mellan revbenen i bröstet
Bränner det alltid till om natten
Med endast en lampa tänd kan jag inte andas
Det är något som gör ont




Fri vers av Linneau
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-23 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneau