Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden till mötes

Ge dig till känna
Låt huden brinna
Ta fram det värsta
I ditt sinne

Ge dig till känna
Låt kroppen smälta
Säg det värsta
Som du älskar

Ge dig till känna
Så skonar jag dig
Visa det värsta
Du ser i mig

Ge dig till känna
Så får du läka
Berätta det värsta
Du kan tänka

Ge dig till känna
Annars kommer du ångra
Att du sa på vilket sätt
Du inte vill dö





Fri vers av Linneau
Läst 173 gånger
Publicerad 2011-12-08 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneau