Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droger

Nu när jag kan känna igen
Kommer det rinnande
Jag hatar att vara blockerad
Det känns som allt försvinner igen

Jag tror att jag hittar något i dig
Fast dina hårda kalla ord ekar

Kom hit till mig även om jag sviker
Jag vill fortsätta med dig
Men inte länge till
Lyssna på mig även om jag skriker
Jag vill fortsätta med dig
Få dig att älska mig

Nu när jag kan tänka igen
Kommer det regnande
Jag hatar att vara blockerad
Känns som att fastna igen

Jag trodde jag hade någon i dig
Fast din rädsla för det stora
Håller tillbaka dig


Försvinn från mig för du bara sviker
Jag borde släppa dig
Men jag vet inte om jag vill
Och lyssna på mig även om jag skriker
Jag vill fortsätta med dig
Snälla älska mig

Jag vill visa känslor igen
De kommer forsande
Jag vill inte vara blockerad
Även om du sviker igen

Jag vet att någon annan
Kan fånga mig
Men jag tror att jag svävar
Ett litet tag till

Jag lämnar dig för allt du gör är sviker
Jag vill avsluta med dig
Nu vet jag vad jag vill
Och fan lyssna på mig även om jag skriker
Jag ber dig
Fånga inte mig
Jag vill inte älska dig




Fri vers av Linneau
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-08 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneau