Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför dela oss itu?

Det var tankarna som aldrig växte bort
Fastän du sa jag skulle bli en annan sort
I framtiden är livet ännu kortare
så varför gör jag inget nu?

Det var minnena som aldrig koms ihåg
Fastän jag försökte memorera allt jag såg
Sveps bilder bort som i vågor
men varför simmar ingen ut?

Det var blickarna som aldrig mötte varann
Fastän jag ville visa dig att jag kan
Blev det någon annan
och varför dela oss itu?

Det var ljuden som aldrig ekade
Fastän jag aldrig någonsin tvekade
På en enda ton jag spelade
Jag har inte tid, har du?

Varför gör jag inget nu?
Varför simmar ingen ut?
Varför dela oss itu?




Fri vers av Linneau
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-08 21:50



Bookmark and Share


  storm
sorgset vacker, bra!
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Linneau