Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

När våren kvittrar
solen skrattar och slänger
bruna stänk på din vintertörstiga hy

marken har egna vårljud
själen har inte bestämt sig
är jag trött
är jag pigg

då sjunger naturen till oss
nu börjar det nya
nu blommar livet

en mild vårvind kysser min kind
och jag blir kär i livet




Fri vers av Dito VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-30 20:42



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Härlig dikt, verkligen sant, det som står!
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP