Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland sätter man upp murar där en vanlig staket hade räckt.


Yttrehölje

Yttrehölje

Jag har knackat på ditt yttrehölje, hörde du inte mig?

Ville bara komma dig nära,

dela med dig av min värme, men allt blev förgäves

du hörde inte mig

kanske du blev rädd

jag väntar ändock troget

fanns, finns i drömmen om oss.




Fri vers (Fri form) av giovanni casadei VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2010-03-31 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP