Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma vet du vad?

mamma vet du vad?

du är underbar...

mamma vet du vad?

du är unik...

mamma vet du vad?

känner mig tryggast hos dig...

mamma vet du vad?

finns ingen som du

mamma vet du vad?

jag älskar dig!!






Fri vers av sweetLeah
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-31 01:04



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fint!
2011-11-07

    ej medlem längre
Varma tankar som tankar värme
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah