Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck aldrig min törst

Hur ont det än gör
kommer jag
alltid
vara din,
du vara min
någonstans
i universum

Du finns där, levande
men jag är ensam ändå

Smärtan kryper in
under mitt skinn
in i min själ...

Så skrämmande stark...

Ge mig något bedövande

Men...

Om det är
det enda
jag har kvar...

Låt mig behålla
smärtan
min lust,
min längtan...

Min hunger efter dig

Jag ber,

snälla

släck aldrig...

Min törst




Fri vers av Amorina
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-31 06:44



Bookmark and Share


  Anna*
Stark text! Smärtsamt stark
2010-03-31

  Larz Gustafsson VIP
"Lust for life", som Iggy Pop sjöng.
Längtan är en drivkraft och motor.
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina