Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kex är bättre än sex

"Kex är bättre än sex"

Säger min mamma
84 år gammal

"Ååååhh",
säger hon
och strålar med ögonen

"Kex....."

"Tänk att äta ett kex...
vilken njutning,
knastrandet,
smaken,
man vill ha mer
ett kex tilll,
och ett till...
ååååhhh...
ett kex
är större njutning
än sex...."

"Det är så synd
om alla unga
som inte förstått
det än"

Säger min mamma
84 år gammal




Fri vers av Amorina
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-31 09:03



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så sött - som kex!
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina