Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDERLIGGANDE ULTRARAPID

 

 

 

Vildsinta tvång eller

bara ett hörn av världen

Lögner ensam i fåtölj

med glas i hand

 

Stannar där

 

Ryter blod på blad

i evighetslång tankegång

Mottar fingrars stön

vibrationer kittlar i bröstficka

 

Kommer svara likadant

 

Trotsighet en felparkerad stjärna

söker himlavalv för rymd

Votum av veton

håller gudfruktig allians splittrad

 

Borstar tanken ren

 

Pålspetsad i en realism

utav blodfattiga almanackor

Rastlöshet i  flyktförsök

outtröttligt ut på planlös cykeltur

 

Rör mig fast långsamt

 

 

rör mig

 

 

rör mig

 

 

 

långsamt

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-31 09:14



Bookmark and Share


  Caroline Lundström
Snyggt! Pang på! Bra!
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna