Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar - Projektioner - Förväntningar - Krav - Besvikelser




Drömmar


Drömmar - de kan bära din värsta bördor till platser som bara drömmarna kunde ana. Men få bördor är svårare att bära än de drömmar som är pålagda av en annan människa.

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 650 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-31 12:46



Bookmark and Share


  Almagrundet
Till Regn & Grus: Intressant tanke med de drömmar som man får utifrån och gör till sina egna. Vad händer med dem när de rämnar? Delad dröm - dubbel besvikelse? Eller kan drömmen förvandlas till något nytt, något tredje alternativ?
2010-03-31

  Regn & Grus
Spännande tankegång, men vilket är tyngst..
De drömmar andra projecerar och man tar in, låter gro, gör till sina egna, när de sedan rämnar..

Eller de drömmar som är pålaggda utan önskan från en själv, utan möjlighet att värja sig. De drömmarna borde rimligtvis vara tyngst hos den som projeserar.. när de förvandlas till besvikelser.

Drömmar är ju likväl också fröet till lyckliga infriade förväntningar.
2010-03-31

  Cadena
Sant.Kanske en av de viktigaste insikter vi människor kan göra - om vi vill spira, inte kvävas. Tack för en viktig tanke att bära genom dagen:
2010-03-31

    ej medlem längre
sant så det ylar.
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet