Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naturen föds på nytt


vårljus

våren är som vackrast
när
solen leker sin skugglek

vår och sommarvinden tar varandras händer
tillsammans tar de sina
lätta steg i en grönskande lekhage

andas genom spirande lövverk
får blommor att öppna sina kronblad

livet genomsyras av

vårmagi

det får mig
att i stillhet
begrunda
naturens

återfödelse

och

tacka

skaparen





Fri vers av Maiah VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-31 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP