Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fälten smälter av...




Regnbågsgömmor

På fälten flyr

de regnbågsgömmor

som vintern

lämnat kvar

 

jordens jämmer

i harv och harnesk

böljar vrak

som våren välter




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-31 12:56



Bookmark and Share


  Maria T
Det händer väldigt mycket
i naturen nu.
2010-04-02

  anits VIP
Vackert
2010-04-01

  walborg
Ett underbart språk!
2010-03-31

  Junitvillingen
Denna kunde varit skriven av någon av de hädangångna och så populära gamla skalderna...men jag vet ju sedan innan att du axlat deras mantel och att du gör det riktigt bra!!
2010-03-31

    ej medlem längre
Annorlunda och uppfinningsrik bild av en vår som bryter ut ganska brutalt ...
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö