Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molnkyss

 

ser dig vilande i gräsböljande hav med drömslutet ansikte

dina fingrar är solfingrar

målar mitt ansikte sepiamjukt

suddar ut

konturer

gränser

hinder

 

du kysser molnen

 

molnen faller runt mig

 

sjunker

sjunker

in i dröm

 

mina ögon brister in i ditt ljus




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-31 13:22



Bookmark and Share


  Quasimodo
Känns mer som en drömkyss som kommer så där lite i smyg!!
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser