Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är Gullefjun rasist? eller är det bara gullefjun som är rasist?

Är det så
att rasismen
är kulturellt betingad?

rasismens ögon
har kanske alla färger
men kan inte se

bortom dem




Fri vers av Bengt VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-31 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP