Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasigt

Skit på dig
jag är bara en trasa
Skit på dig
jag ligger hellre på golvet
ingenting annat orkar jag
Skit på dig
du förstör
du förgör
Skit på dig
jag vill vara glad
Skit på dig
Jag är ingen jävla trasa




Fri vers (Fri form) av Hubbishelena
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-31 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena