Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värd att vara älskad

Jag mötte mig själv i spegeln idag.

Jag såg en kvinna värd att vara älskad.




Fri vers av Amorina
Läst 126 gånger
Publicerad 2010-03-31 20:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är skönt att kunna göra en sådan upplevelse.
2010-03-31

    baruk
Så ska det låta!
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina