Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De är ett rop på hjälp!


Rop på Hjälp


Bakom mina ord finns det alltid en annan mening
Så lyssna lite mer så kanske du förstår dess innebörd...




Fri vers av Angelina
Läst 501 gånger
Publicerad 2005-11-06 21:25



Bookmark and Share


    vilsen
det är det ofta . . .
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Angelina