Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ju nu det gäller!

Man längtar visst bort hela tiden
är det vinter längtar man till vår
när våren kommer då säger någon
till sommaren då skall det bli så kul
och när sommaren är här säger
någon annan, men hösten den
är ju så fin med alla färger
rött och gult vilken glöd
och i ivern färgas kinden röd
och önskan den tar fart att jul
är det ju snart och sen då går
det snart mot vår du tänk
när vi där igen står...
Du då så himla roligt
vi skall ha just då!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-01 00:14



Bookmark and Share


    baruk
Men det är JUST NU, denna minut, vi lever! Sådana tankar - som tyvärr är alltför sanna - behövs, så vi inte hela tiden frestas att leva i framtiden! Bravo!
2010-04-01

  Monika A Mirsch VIP
Okey! Och salut för Skärtorsdagen!
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt