Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

restaurangen

på restaurangen
som ännu inte finns
sitter du och jag
vid bordet
vi läser menyer
som ännu inte skrivits
beställer in mat
som ännu inte lagats
och från en böljande dal
i norra italien
vin från blåa druvor
som inte börjat växa
än




Fri vers av David Gustafsson
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-01 03:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson