Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Eg. titel:  Bergsklockan - en tid i förskingring
klack - här; toppigt barrklätt berg




fulheten

 

 

den stora klockan

fraktar ljudlöst stunder med fasor

bundna vid visare av guld

försvinnande genom dags meja

runt runt

 

ingen hör tiden i ljuset

inga stammar talar längre språket

och mörkret är glömt

 

fasor gömda i mossen

 

är grönt verkligen färgen när grå

regerar med barkjärn

 

det är då det tickar bakom klacken

och solen visar sin kalla sida

 

fulheten

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-01 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri