Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*****1:a april*****

Skulle vara den dagen
då bara goda och roliga
nyheter fick läsas och spridas...

Den dagen skulle vi inte i elände vara
utan i lyckade händelser bara få trivas...

Roliga historier eller vitsar med snits, skulle spritts:

Detta utspelas i England!

En man och hans hustru de bråkar om vem, som
skall brygga kaffe om mornarna. Frun säger att det
står faktiskt i bibeln att det är mannen, som brygger.
Mannen blir arg, men han säger att är det så att
det står så i bibeln, så visst skall han göra det då.

Hans maka hämtar bibeln, lägger den på bordet, visar
på sida efter sida att där står att han brygger. Och
till sin häpnad ser han att hon har rätt då han läser:

HEBREWS, HEBREWS, HEBREWS, HEBREWS...


**************GLAD*PÅSK*************









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-01 12:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*Ha, Ha, Ha*...Den här var riktigt, riktigt bra! Så hädanefter är det alltid jag som brygger kaffe eftersom man ju faktiskt ska följa Ordet...
2010-04-03

  Jan Simonsson
Tackar för en bra historia!
2010-04-01

  Lavinia Röd
Hahaha kul!
2010-04-01

  Lady Alassa
Humoristiskt har inte hört den förr
Brygger aldrig mer
2010-04-01

    ej medlem längre
Ha ha, kul
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt