Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är det silver i regnbågar, också. Speciellt såna som argt gråtit länge.
Det är då det börjar skimra.. sånt tar tid. Ska ta tid. Regntid.




Recept för en refuserad röd ballong

 

 

 

*

Recept I:

 

Köp en ballong - Röd!


(vapenvägran med fusk finlir och fjant;
tillåtet)

 

använd först antivåldet till de snälla
och för alternativ ilska mot gula ballonger:

 

vifta högt och länge och ryck sen snabbt
när gula ballonger kommer för nära

 

(vakuum uppstår och de gula blandas villigt
i din egen ballongpott - bra när de orangea
ska luras att hålla samkväm över en fika
på en sängkant i vemburari - f.d. mars)

 

 

ibland godtas även vardagar
speciellt om gummiträden ska få vila
och det ska dom
i alla fall i amazonas

 

 

Recept II:

(om det lutar åt storhelg)

Venus talar ren ballongska när Venus mår bra
för det krävs lite finess och lömska takter:

 

tryck in dina intryck i tyck och trycket att tryckas
ökar
tryck ut dina uttryck i tryck och trycket att tryckas
minskar

 

använd sen ballongen till slangbella
för alternativ paintball mot ovilliga förlag

(eller egen publiceringsvägran för allan del)

 

 

poff du är röd

poff du är död som poet

 

och ge därefter ut en bok utan slut
med ärmar av skimrande silver


det är Bats lilla knep - död och född ut

 

vill mer vill gärna ännu mer
vill Venus så vill man

 

Ge

 

igen

 

 

 

Recept III:

 

obs:
Silver ska det vara

 

 

återgå till föregående bästa recept
(oförklarade infall och spontana ryck)

 

 

utan recept

*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 106 gånger
Publicerad 2011-11-21 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri