Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ensamhetens strand

Kisar genom salta tårar
över skräckens djupa hav

Stått här i timtal
bland sorgens vågor

med den bittra vinden
mot min kind

Blundar
ser dig lika klart
som om du vore här

Saknar din blick
alla tomma ord

trots sveket
som ännu dunkar inuti

En sista tår
rinner sakta ned

hatet river inom mig

Brisen viskar
vattnets vågor suckar

kan nästan känna dina andetag
din kropp tätt intill

som om du vore här




Fri vers av Vizzly
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-01 21:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Vizzly