Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken i höstmörkret

Det är ingen som förstår varför jag är dyster.
Ingen känner sympati för den sorg jag bär på
och jag kan inte klandra dem.

Jag borde vara glad och njuta av sommarvärmen,
men all lycka är som bortblåst. Inombords är jag alldeles tom.

Solen skiner fast i min värld är allt mörkt.
Det är svart som den mörkaste natten.

Solskenet vill leta sig in i mitt sinne.
Jag släpper dock inte in det.

Utomhus får det vara ljust,
för jag kan inte hindra solen från att skina.

Däremot kan inte solstrålarna nå mitt hjärta.
Höstdunklet är kvar inom mig, trots att årstiden har passerat.




Fri vers av Vizzly
Läst 425 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-15 17:30



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Ja, kanske är det så att även vårt innersta har sina naturliga årstider? Fina reflektioner!
2009-12-27

    liii
vacker! en varm kram till dig
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Vizzly