Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt pappershjärta

I ditt pappershjärta
diktade du med bläck av smuts

I ditt pappershjärta
där skrevs mitt namn

I ditt pappershjärta
suddades kärleken ut

I ditt pappershjärta
vill jag riva dina känslor itu




Fri vers (Fri form) av Vizzly
Läst 399 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-10 17:12



Bookmark and Share


  Hannah Norman
Grymt bra!! Bokmärker
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Vizzly