Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunkel

Hjärtslagen dalar
jag kryper ihop
låter kylan ta mig

väntar på sömnen,
men tårarna rinner

Det är en evig kamp
ögonlocken vill aldrig falla

de stirrar ut i dunklet
söker och söker
efter livstecken

men jag är ensam
och ger upp än en gång

det är försent...




Fri vers (Fri form) av Vizzly
Läst 287 gånger
Publicerad 2012-02-21 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vizzly