Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Furstar och vissa X


Furstar och vissa X
Har sin egen ”istället för xxx”
Säger att de vet
Och basunerar ut som en hemlighet
Men inte den att de inte får
Nåt kul, heller iår…

Att "andras alster" är skit
Och textmässig nitlott
är deras egen nit...
Alster som de själv gör
Är knappast nåt som bör
Uppmärksammas alls…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-17 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO