Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett jobbigt "förhållande", typ


Alla dessa kommentarer….



Alla dessa kommentarer….

Du tror du kan göra vad du vill
Säga vad du vill
Påstå vad du vill
Och att jag bara låter det passera


Till vägens ände
”end of the road”

T o m nu, hoppades jag
Hopp, djävla hopp
Som en ständigt skadad trestegshoppare…

Du kom
Du skapade förhoppning
Vardagsyra
Förvandlades till, saltsyra

Vardagskärlek
Blir var dags smälek

Vardagsglädje
Dödas enkelt med olust..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO