Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du mördat oss med flit


Har du mördat oss med flit


Eller har du som i Indien


Låtit den heliga kon




Svälta ihjäl….





(man får ju inte döda kor, eller djur ö h t)
(men de finns ingen lag som tvingar någon
att ge dom mat…)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-25 09:27



Bookmark and Share


  theloglady
Huuuu.....
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO