Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tålamod ej att förglömma...eller bristen på det rentav..but I try to learn...


jag försöker faktiskt....

det är svårt
men jag försöker
faktiskt..

att lära mig saker
som jag inte ens
visste att jag inte
kunde

eller som jag inte
trodde mig vilja
veta...

jag ser mig själv
i ett annat
ljus nu
för jag ser det
med
andra ögon

dina

det är inte
längre
bara jag


du har rätt...

jag var nog
lite ego förut...

men jag hoppas
det ska ändras nu


insikt...

mognad!?


du får mig
kanske inte
att vilja bli en
bättre person


men du får mig
att vilja
utveckla de bra
sidor som
jag redan har!




Fri vers av firefire
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-01 23:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
lika lång tid det tar att bli "vuxen" kan det ta att ta tillbaka det man en gång behövde lämna för att kunna gå...men som man se n upptäcker kan vara viktigt hämta hem igen
2010-04-02

    Niklas H
bra formulerade tankar :)
2010-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Det är hela tiden en kamp.
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire