Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broar du bränt

Min kärlek för dig, är sann, varför letar du efter kryphål?
Jag älskar dig! Vill du att jag ska säga att jag bara skämtar?

Varför litar du inte på mig, när jag tittar dig i ögonen?

Du talar bara om de broar du bränt, och de du vill bränna ner.
Du är bara sårad av det som har hänt, framtiden har så mycket mer.


Försöker få din uppmärksamhet, men bara för att få någon sekund.
Vill bara vara nära dig, Varför låter du mig inte komma in?

Vad är du rädd för? Vad har du att förlora?

Du bara talar om de broar du bränt, och de du vill bränna ner.
Du är bara sårad av det som har hänt, framtiden har så mycket mer.
Du tar allt det här som ett skämt, vad är det du inte förstår?
Du talar bara om de broar du bränt, och nu vill du bränna ner vår.



Skriven 2006-07-24 | Kristian Lind © 1999-2010




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Kristian Lind
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 12:29



Bookmark and Share


  kråkan VIP
..kanske det gör för ont?..
2010-04-07

  Junitvillingen
Smärtfylld text som rör om djupt inom. Att ständigt försöka övertyga en annan om den kärlek man känner för vederbörande - samtidigt som han/hon slår bakut...det är så tärande och helt omöjligt att orka fortsätta strö kärleksbevis hur länge som helst...man måste få något tillbaka - nåt positivt!! Får man inte det så dör kärleken succesivt. Den sista versen gör riktigt ont!! BRA skrivet.
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind