Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt för min mors 60 års dag, hon som känner mig som ingen annan gör!


I Min Borg

Saknad, ångest och sorg,
väl gömda i min borg
Finner du min borg, så
står dörren öppen för få.
Är du en av de få som kommer in,
är det därför du har ett öppet sinn.
Finner du det sen det väl gömda,
förstår du varför de är undangömda.
För de är inte så lätt att förstå,
De befinner sig på en annan nivå.
Vill du, är jag villig, en förklaring tillmötesgå.

Skriven 2010-05-06 | Kristian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 563 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-06 00:20



Bookmark and Share


  Carina Johansson
Det är säkert spännande att få kliva in i den där borgen...blir himla nyfiken.. Vilken lycklig mamma du har som får fylla 60 tillsammans med dej. Hälsa henne det!
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind