Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag blundar är du här

Jag plockar ur disken
Ditt ansikte är där

Jag ser ut mot våren
Det jag ser är dig

Jag klär av mig mina kläder

Känner...
att det är dina händer
som gör det

Om jag blundar...

Jag tvättar min kropp

Fast det är din kropp
jag tvättar

Om jag blundar...

Du är här

När jag blundar...




Fri vers av Amorina
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina