Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska grönska på nytt

Jag är i kras
Hela jag brister itu
Jag känner det tydligt nu

Bomben har ruvat länge i mig
Väntat på att brisera
Spränga mig i bitar
Mitt itu

Nu sker det
Just nu...
I denna stund

Jag sprängs i bitar

Inuti...

Det finns ingen väg tillbaka

Men det brustna ska knoppas

Jag ska grönska på nytt




Fri vers av Amorina
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-02 18:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter hoppfullt !!
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina