Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är kärlek



Kärlek är kärlek
Även om den kan vara svår
Att förstå

Fascism är fascism
Och den kan aldrig lycka uppnå
Mer än åt några få


Ochaldrig
OCH aldrig
Och ALDRIG
Mötasdetvå
Mötas de två




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-02 20:33



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Helt omöjligt, bra!!
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO