Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaffe på säng...

Jag vill vakna
av dina kyssar
på min panna
min kind
munnen...

och kaffe på säng...

men först
efter
att vi firat
vår kärlek

vår kära lek
vårlek

dina händers hetta
smekningar så
ljuva
överallt

och hur jag
försöker
vara tyst

fast du gör mig
så underbart
galen
galet
underbar

suck;))




Fri vers av firefire
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-02 23:25



Bookmark and Share


  Söder
Härligt längtansfull och vårskön!
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire