Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Führer in das net


Folkbildningsnätet är
En statligt finansierad server
Där sossarna styr
Oinskränkt

Och en del av oss dristade oss att kommentera
En av de värsta, en från Gästrikland började hota
Och det hände saker strax efter
Samtal mitt i natten
Med ”meddelanden” som var sparade olika
Ringsignaler i mer eller mindre pervers form

En annan, fick se sig inkallad till rektor på den skola
Han jobbade
Och där ”förklara sitt engagemang” för sin
”sak” på folbildningsnätet
Men när hjulmuttrarna lossades på min
Inför en resa så jag höll på att tappa bakhjulet
Så vart jag så enträget ombedd att ”sluta” med fnet
Så jag gjorde det

Innan, hade jag skrivit att den moderator som
Statsavlönad satt som envåldshärskare
På fnet efter sina hot mot vissa verkade ha
Gått från ”Gührer” till ”führer”
Herr ”Nybliven führer” talade då om att
”om jag kallade honom enväldig führer så skulle han
se till så jag aldrig mer kom in på den sidan”


Och bättre bekräftelse på ”führer sein” kan man knappast
Se….

Skamligt är att staten ger folkbildningsnätet såna bidrag
Med såna beteenden…
Betalt för övergrepp i sak....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-06-15 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO