Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke till kärlekens vän

Sänder dig en tanke uppe i himlens atmosfär,
du som fick mig att bli så oerhört kär.
Jag saknar dig något oerhört,
nu känns livet så förstört.
När du så plötsligt försvann,
tog du med dig all kärlek så sann.
Min kärlek bor nu där uppe med dig,
här finns ingenting kvar inom mig.
Bara ett tomt och kallt skal,
olyckan och smärtan är total.
När du dog så dog även jag,
men jag vet att vi kommer att träffas en dag.
Först då blir jag hel igen,
längtar så efter dig min kärlekens vän.




Fri vers av Jimmie Tschander
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-04-03 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmie Tschander