Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela med dig

Äkta och innerlig vänskap vill vi alla ha i livet,
men det är inget som man kan ta för givet.
Praktfulla lögner, hat, otro och svek,
vissa verkar tro att livet är en lek.
Det handlar ju om respekt och acceptans,
vad vore vi egentligen om kärleken inte fanns.
Vi bär ju allesammans på den.
så dela med dig till varje vän.




Fri vers av Jimmie Tschander
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-10 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmie Tschander