Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Jag tänkte på dig igår.
Jag tänker på dig idag.
Jag ska tänka på dig imorgon.

Jag längtade efter dig igår.
Jag längtar efter dig idag.
Jag ska längta efter dig imorgon.

Jag saknade dig igår.
Jag saknar dig idag.
Jag ska sakna dig imorgon.

Jag älskade dig igår.
Jag älskar dig idag.
Jag ska älska dig imorgon.

Vem tänker på mig?
Vem längtar efter mig?
Vem saknar mig?
Vem älskar mig?




Fri vers av Jimmie Tschander
Läst 254 gånger
Publicerad 2010-09-10 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmie Tschander