Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kvävde dig

Sluter mina ögon och minns,
kärlek som inte längre finns.
Hur kunde jag behandla dig så hårt,
jag förstörde allt som var vårt.
Jag tog dig helt och hållet för givet,
nu finns du inte längre i livet.
Jag kvävde dig, tog all luft,
du måste haft det tufft.
Det går aldrig att förlåta,
mina kinder är så våta.
Tårarna bara rinner ner,
jag får aldrig se dig mer.
Ärren i samvetet är straff nog,
men det var jag som gjorde så att du dog.




Fri vers av Jimmie Tschander
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-25 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmie Tschander