Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stora kärleks vän

Den kvinna som jag vill ha, henne kan jag aldrig få.
Jag tänker på henne jämt, hur ska jag kunna träffa någon annan då.
För mig känns det så rätt, men kärlek kräver två.
Vad är det för fel på mig, jag undrar så.
Det finns så mycket känslor inom mig, så det svämmar över.
Jag har massor med kärlek, mer än någon behöver.
Men vad ska jag göra, vad ska jag ta mig till.
Jag känner mig så ensam, och livet står still.
Ibland vill jag bara somna, och aldrig vakna upp igen.
Men då skulle jag missa, att vara min stora kärleks vän.




Fri vers av Jimmie Tschander
Läst 286 gånger
Publicerad 2010-10-22 14:16



Bookmark and Share


  PPQ
underbart gillar rimmen
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Jimmie Tschander