Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje sekund

Jag tänker på dig varje sekund,
vissa nätter får jag knappt en blund.
Fastän jag ditt hjärta aldrig kommer att vinna,
är du som fastsvetsad på min näthinna.
Du har verkligen tagit mig med storm,
den den kärlek jag nu känner för dig är enorm.
I ditt sällskap känner jag mig fri,
därför är det så jobbigt att det aldrig kommer att bli vi.
Obesvarad kärlek är minnsann inte lätt att hantera,
för känslorna mina kan jag inte kontrollera.
Du är en utav de finaste personer som jag har stött på,
du har verkligen berört mig som få.
Du har allt och lite till som jag vill ha,
det är synd att jag inte är lika bra.
Du spelar i en helt annan division,
det är väl därför som du inte känner någon attraktion.
Jag är ändå glad över att ha fått lära känna dig,
för du skänker trygghet och värme till mig.




Fri vers av Jimmie Tschander
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-14 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmie Tschander