Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek & vänskap

Att få träffa dig en underbar person med en sällsynt vacker själ,
som bara är så fantastisk och vill mig så väl.
Det innebar att att en lycka spred sig här inom mig,
till slut blev jag helt hopplöst förälskad i dig.
Men att älska någon som man aldrig kan få,
det stjäl kraft, energi och frestar på.
Samtidigt som jag fann kärlek fann jag vänskap så sann,
och vänskapsmässigt så står vi så otroligt nära varann.
Att hålla bort mina känslor är inte så lätt,
speciellt inte när du känns så otroligt rätt.
Du är verkligen kvinnan som jag vill ha,
du får mig så lycklig och gör att jag mår bra.
Jag vet inte hur jag ska bete mig och vad jag skak göra,
för vänskapen som du och jag byggt upp vill jag inte förstöra.




Fri vers av Jimmie Tschander
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-14 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmie Tschander