Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är oskyldig!

Det brukar vara terroristernas bästa slogan när de sänder ut sina självmordsbombare mitt ibland befolkningen
För om du till exempel har röstat fram en regering eller president som terroristerna inte godkänner så är du skyldig
Du blir till terroristernas värsta fiende nummer ett
Och vad fan bryr sig terroristerna om människoliv
De terroriserar ju bara mänskligheten för en god sak
Sin egen orsak såklart…..

Ingen är oskyldig!
Terroristernas bästa slogan……..

Ken Cassel
¾-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-03 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel