Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar alla mindre lyckligt lottade - Trevlig Vår och ni ska ha tack för det ni ändå gjort.




Af med Hatten-haiku

 

 

vägar korsas där

röda strömmar drar förbi

rusning till city

 

ensligt möte med

vandrare ingen förstår

hemlängtan hos full

 

viker av mot sitt

där södergök ej bygger

vårdeppresiv

 

mindes sitt jobb

vid spakarna i cockpit

längtade långt bort

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-03 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri