Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saknad framtid

 

älskade unge

mera än någonsin
måste jag lära mig inse

att kärlek är ett lån

din varma lilla kropp
trygg i mitt knä

men dina barn en gång
får jag inte se
jag kommer inte att vara med

mitt under leken och skrattet
kan jag drabbas av tanken

på en saknad framtid

än mer dyrbart
är nuet vi äger här




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-03 23:16



Bookmark and Share


  walborg
Fin reflektion.
2010-04-04

  Johan Bergstjärna VIP
Nuet är det enda vi har, carpe diem!
Fint och ömsint skrivet.
2010-04-04

  Eva Langrath VIP
Känner igen mig i dina vackra och ömsint sorgsna tankar.
2010-04-04

    Tea Alex
Åh sorgliga tankar. Nära text. Blir berörd.
2010-04-04

  Christine Sabel
Ja lika underbart som det är att ha barnbarn, så kan man gripas av panik, känner igen, men du lever vidare genom dina barn och barnbarn!
2010-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Känner djup sorg i detta.
2010-04-04

  aol
kände en tår, men så sant du har,
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger