Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion kring några texter av Christer Sturmarck och Lena Andersson på Newsmill




Föraktet

Jar har bindel

med ett mörker

utan öron

ändå läker ljus

från dig, för mig

 

ser jag det andra

men inte du?

dysfunktion, abstraktion

ditt förakt

är munnens mönja




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-04 09:53



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Det man kämpar mest mot blir man själv till sist. Sturmark & co:s förmenta humanism är många gånger lika blind som de religioner de kämpar emot. Läs gärna min syn på saken:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=372143

2010-04-04

    ej medlem längre
Intressant. Särskilt första strofen träffar, är mycket suggestiv.
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö