Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Molnspanare på födelsedagen idag.




Ett paket till dig

Snygg och läcker

känslor du väcker

Stark och svag

det gillar jag

Manlig och snygg

men varm och trygg

Intelligent och klok

men ibland en tok

En nära vän till mig

jag älskar dig

 

Eppie-10

 

 

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-04 10:27



Bookmark and Share


  Sinuhe
*ler* Stämmer in i gratulationskören
2010-06-17

  ~Leonardo~
Fint diktat till denna sköna man.
han är vår vän jojo!
Visst är han allt det där *ler*
2010-04-04

  Quasimodo
Hurrar med resten av gänget och grattis från mig med!!
2010-04-04

  walborg
Tillåt mig att få sjunga med i hyllningspoemet till dagens jubilar och uppskattade poetvän.
Walborg
2010-04-04

  erkki
Tack! Hjärtligt tack. Jag lånar den här! Behöver bara byta ut manlig mot kvinnlig, för idag fyller min fru också en massa år.
2010-04-04

    ej medlem längre
Wow! Vilket flyt i rimmen.. och att innehållet är helt sant försämrar ju inte din dikt:-)
Kram och tack
I
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP